Organiseer jouw rondvaart in Den Haag

Wil je de perfecte rondvaart in Den Haag organiseren? Oranjeboot sluit naadloos aan bij jouw wensen, of je nu als toerist, expat of local boekt. Gewoon lekker chillen op de boot of actief Den Haag verkennen? Oranjeboot voorziet je in een unieke ervaring met heerlijke drinks & bites of - creëer je eigen wijnproeverij op het water. Boek via onderstaande knop.

Veelgestelde vragen > Boek nu Icon

Ga het water op: huur een sloep in Den Haag.

Inclusief schipper die de boot brengt waar jij naartoe wilt.

Ontspan op de boot met een goed glas wijn of bier.

Boek nu en creëer een uniek dagje uit op het water.

Veelgestelde vragen - Rondvaart

Wat is de prijs van een rondvaart door Den Haag?

Het tarief voor een rondvaart wordt hieronder vermeld.

  • 1½ uur varen: € 185,- 
  • 1x extra half uur: €50,-
  • Wil je langer dan 2 uur varen, laat het ons dan weten via het formulier hieronder.
  • Een kapitein/schipper en gids voor Den Haag
  • Brandstofkosten zijn inbegrepen
  • IJs, water, wijnkoeler en frisdrank zijn beschikbaar op alle arrangementen*
  • De Oranjeboot heeft een geweldige geluidsinstallatie en je kunt je eigen muziek afspelen**
  • * Bij arrangementen zoals bierproeven en wijnproeven horen natuurlijk ook het bier en de wijnen die u worden aangeboden.
  • ** Houd er rekening mee dat tijdens evenementen het spelen van (harde) muziek verboden kan zijn.


Natuurlijk, we willen dat je zoveel mogelijk geniet! U bent van harte welkom om extra eten of drinken mee te nemen op de dag van uw charter. We bieden ook cateringmogelijkheden voor het geval u wilt dat wij eten leveren voor uw charter of we kunnen u afzetten bij de meest geweldige leveranciers in Den Haag. Het enige wat je hoeft te doen is vragen.

Met gevaarlijk weer wordt er niet gevaren. De rondvaart wordt dan geannuleerd: we bieden wel restituties voor annuleringen bij gevaarlijk weer, zonder extra kosten.

U kunt tot 7 dagen voor uw rondvaart boeking annuleren. Schriftelijke kennisgeving is vereist (e-mail is oké). Als u vóór 7 dagen voor de vertrektijd van uw boeking annuleert, wordt uw aanbetaling geretourneerd minus 10% verwerkings- en administratiekosten. Bij annulering minder dan 7 dagen voor uw vertrektijd, wordt uw aanbetaling niet gerestitueerd. Bij annulering minder dan 24 uur voor de vertrektijd van uw boeking, wordt de totale charterprijs in rekening gebracht en kan deze niet worden gerestitueerd.

Boeken